cleft
cright

Ķekava

 
MŪS ATBALSTA

Atpakaļ



Saulainā un vējainā 1. maija dienā veiksmīgi tika atklātas sacensības „Latvijas Kauss Apvidus motokrosā” un “Latvijas čempionāts Zelta Mopēdā”. Sezonas pirmais posms risinājās Ķekavā “Tilderos”. Kā atzina braucēji trase bija lieliski sagatavota gan “Apvidus Motokrosam”, gan “Zelta Mopēdam”.

Darba svētku svētdienas rītā trasē bija ieradušies krietns skaits braukt gribētāju, kopskaitā 98 Tas ir vairāk kā 2010. gada atklāšanā. Dalībnieki tika iedalīti 12 Apvidus motokrosa un 5 Zelta mopēda klasēs. Visvairāk tika pārstāvēta Apvidus motokrosa Senioru klase, kurā startēja 14 sportisti.

Sacensībās sevi vēlējās parādīt ne vien Latvijas sportisti, bet arī Igaunijas braucēji, zelta mopēdā kas šo pasākumu padara par starptautiski apmeklētu.

Lielu pateicību pelnījuši trases īpašnieks Ainārs Plešņa par lieliski sagatavotu trasi. Ar diplomiem un kausiem tika apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji katrā klasē. Saņemot godalgas sportisi neslēpa savu prieku par izcīnīto apbalvojumu un titulu “pirmā posma uzvarētājs”.

Paldies visiem braucējiem par piedalīšanos, līdzjūtējiem par atbalstu un organizātoriem par labu sacensību.

Tiekamies 2. posmā Jaunmārupē pēc Jāņiem 25.06.11.

Apvidus Motokrosa Org. komisija un Zigurds Millers

 







© 2009 Biedrība SO Valdlauči | izstrāde: it24.lv